Præstemarken 7 - 5700 Svendborg

Præstemarken 7 , Thurø , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.650.000 kr.

Klassisk villa på stor grund i hjertet af Thurø By

Har I udset Thurø By som målet, har vi her en spændende ejendom med et væld af muligheder og en super central beliggenhed midt i byen. I bliver ejere af en nydelig villa fra 1910 med velholdt facade i rødsten og hvide sprossevinduer. Huset byder på 92 m2 fordelt på halvandet plan og har dertil en integreret udestue samt et stort udhus på 70 m2. Hertil kommer en skøn grund på hele 1.148 m². Her er flere frugttræer og bærbuske, og fra bunden af haven er der direkte adgang til det dejlige naturområde “Mosen” midt i byen.

Ud over at bo ud til Mosen, er der også kort afstand til byens sportshal, skolen og til en børnehave. Byens velassorterede købmand, bager m.m. kan også nås på et par minutter, og hvis du vil, kan du endda skyde genvej gennem stierne i Mosen og således nyde turen gennem grønne omgivelser på vejen. 

Huset er i ok stand og har eksempelvis løbende fået skiftet vinduerne efter behov, og i køkkenet blev lågerne malet for nylig. Huset er fint og funktionelt, som det står, men I kan naturligvis også vælge at opdatere, hvis I foretrækker at bo i tidssvarende rammer. Det giver jer mulighed for at få en mere personlig bolig.

Huset er indrettet med et åbent opholdsrum med køkken og stue i ét, en rummelig entré med trappe til førstesalen, et bryggers, et badeværelse samt en udestue. Førstesalen byder på tre værelser, af hvilke det ene har udgang til altan.

Det store udhus er indrettet med et værksted og et stort disponibelt rum til opbevaring. Med lidt renovering kan udhuset også anvendes til mange andre formål.

Alt i alt en ejendom med mange muligheder og super beliggenhed midt på Thurø By.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800