Præstemarken 17 - 5762 Vester Skerninge

Præstemarken 17 , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.195.000 kr.

Familievilla med moderne planløsning - roligt villakvarter i Vester Skerninge

En velholdt villa med tre soveværelser, integrerede opholdsrum og en hyggelig have, der er nem at holde. Er det, hvad I søger, er denne villa i populære Vester Skerninge - et kvarters kørsel fra Svendborg - måske noget for jer! Den ligger i et roligt villakvarter centralt i byen nær skole, idrætshal, legepladser og et supermarked.

I bliver ejere af en velholdt gulstensvilla i halvandet plan. I 2014 blev flere vinduer skiftet, og i 2016 blev der lavet nyt køkken og badeværelse. I 2018 blev der lavet et nyt haveskur, mens hele haven blev omlagt og blandt andet fik en lækker træterrasse i 2019.

Glæd jer til at flytte ind i en lys og ikke mindst hyggelig bolig. Det meste af huset er belagt med lyst parket/laminat, og hele stueplan har nydelige listelofter. Planløsningen er åben og meget innovativ. Køkkenet fra 2016 er integreret med bryggerset, og samlet får I her et superfunktionelt rum med masser af bord- og skabsplads, der går i ét med stuen. Stuen er vinkelformet og prydes af en smuk vindeltrappe, der fører op til førstesalen. Der er to udgange til den store træterrasse mod syd-vest, der er som skabt til hyggelige timer sommeren igennem. Endelig har stueplan også et nydeligt badeværelse samt et rummeligt soveværelse, der fungerer fint som forældreafdeling.

Førstesalen fungerer nemlig fint som husets børne/unge-afdeling. Den er indrettet med to store soveværelser, der forbindes af en stor repos i midten - perfekt som multirum eller legerum.

Haven er nem at gå til. Her er et lille stykke med græs, og derudover er der terrasser, brolægning og perlesten for resten og til opbevaring af haveredskaber m.v. får I haveskuret, som er fra 2018.

Kort og godt en velindrettet bolig med plads til en børnefamilie og en ligeledes børnevenlig adresse i Vester Skerninge.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020