Popholtvej 5 , 5892 Gudbjerg Sydfyn

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.095.000 kr.
Nyhed

Charmerende svensk træhus i aktivt lokalsamfund nær Svendborg

Den røde træfacade og de hvide sprossevinduer giver dette svenske træhus en næsten uimodståelig fremtoning. Det ligger direkte ud til åbne marker i udkanten af det lille lokalsamfund Gudbjerg på Sydfyn nær Svendborg. Indenfor venter 112 veludnyttede kvadratmeter, og så er huset endvidere ældre- og handicapvenligt.

Gudbjerg er en velfungerende mindre by med eget supermarked, skole med tilhørende SFO samt en børnehave. Byen har et godt foreningsliv samt et forsamlingshus, og regelmæssigt kører der busser til Odense og Svendborg. Byen indhylles af det smukke, sydfynske landskab, hvor blandt andet Gudbjerg Lund skal fremhæves. En historisk perle hvor der afholdes friluftsgudstjeneste og koncerter året igennem.

Ejendommen er fra 2000, og husets velholdte facade står lige så flot, som da huset var nyt. En varmepumpe og et varmegenvindingsanlæg sørger dertil for et lavt varmeforbrug.

Indvendigt er huset hovedsageligt i original stil. I bydes på en åben planløsning i køkken-alrum og entréen, der udgør et skønt samlingspunkt i boligen. Fra køkkenet er der videre adgang til bryggerset, der fornuftigt nok har indgang direkte fra carporten.

I modsatte ende af huset har I opholdsstuen, der får godt med naturligt lys og dertil har udgang til en skøn, hævet træterrasse med sol eftermiddag og aften. Derudover er der blevet plads til tre gode soveværelser i huset, hvor badeværelset i midten giver lidt afstand mellem rummene.

Ejendommen har derudover også både et godt værksted, et udhus samt et drivhus. Dertil får I en hyggelig have med yderligere en terrasse. Her er med andre ord fin mulighed for at få noget fra hånden, samt for at nyde en fredelig stund under åben himmel.

Alt i alt et både overskueligt og charmerende hus i et velfungerende lokalsamfund på Sydfyn.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800