Plovskiftet 26 , 5881 Skårup Fyn

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.395.000 kr.

Indflytningsklar familievilla i et plan.

Nymalet overalt indvendigt - Denne indflytningsklare villa beliggende i det eftertragtede Plovskiftet, venter på at slå dørene op for jeres familie. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Boligen er ideel for børnefamilien, som ønsker en stor villa med masser af plads omkring sig, og en villa hvor der er et minimum af vedligeholdelse.

Villaen er opført i år 2008 og har en super planløsning hvor alle 156 m2 kommer til sin ret. Ejendommen er opført i gode materialer. Der er gulvvarme i hele huset, træ-/ aluvinduer, centralstøvsuger og hertil kommer til et genvindingsanlæg, som sikrer et godt indeklima.

Huset indeholder en separat børneafdeling med tilhørende badeværelse, en lækker voksenafdeling, hvor forældresoveværelset har privat badeværelse med spabad samt walk-in-closet, et lyst bryggers med skabsplads samt et stort, lyst og åbent køkken-alrum med et super lækkert køkken fra Invita.

Huset hjerte er køkken-alrummet og den tilstødende stue med dejligt lysindfald fra de store glaspartier.

Villaen ligger på en 1184 m2 stor grund. Her får I en dejlig stor have med terrasse, der indbyder til hyggelige sammenkomster med venner og familie i sommervarmen. Dertil en stor rummelig carport med tilhørende redskabsskur.

Villaen er lokaliseret omkring et grønt område, hvor den er en del af en god grundejerforening. Plovskiftet er et attraktivt kvarter i Skårup tæt på den lokale brugs, skole med 0-9. klasse, daginstitution og sportshal. På cykel er der kun ca. 10 min. til Skårupøre badestrand. 

Det er også nemt at komme til Svendborg eller Nyborg med byens offentlige transportmuligheder. Skårup har alt at byde på!

Velkommen til Plovskiftet 26.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020