Peløkkevej 2 - 5900 Rudkøbing

Peløkkevej 2 , Peløkke , 5900 Rudkøbing

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.175.000 kr.

NY PRIS - Naturskøn beliggenhed - og villa i fin stand

I kan nu få fingrene i denne særdeles rummelige og velindrettede ejendom, som ligger godt placeret i den nordlige del af Rudkøbing. Her får familien en skøn kombination af landlig idyl med naturskønne områder lige i nærheden samt kort afstand til byens udbudsrige midte og hyggelige havn.

Ejendommen skød frem i det langelandske landskab i 1930; et faktum, der er ganske svært at spore i den flotte bolig i dag. Den store grund omkranses af høje træer og tætte buske, og her kan familien nyde tilværelsen helt ugeneret. Ved ankomst til adressen kan transportmidlerne parkeres i én af de rummelige garager, hvorfra en grusbelagt sti fører hen til husets hoveddør og om til den skønne baghave. Her venter en grøn haveoase med mange gode kroge, en stor, sydvendt terrasse og mulighed for at fylde grøntsagsskuffen via selvpluk direkte fra den store køkkenhave.

Den rummelige villa på 173 kvadratmeter fordeler sig på to plan samt en lille kælder. Stueplanet indledes af en stor hall med god plads til garderobeopbevaring, og herfra er indgang til et værelse samt hjemmets store badeværelse. På den anden side åbner døren til køkkenet, som har en rigtig god størrelse og god bordplads til at udfolde de gastronomiske talenter. Køkkenet har desuden spisebordsplads og udgang til husets udestue, der er får et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Stueplanet afrundes af en indbydende stue, der både har flotte plankegulve og brændeovn.

På førstesalen kan familien indrette sig på tre gode værelser, der kan rumme små såvel som store familiemedlemmer. Husets kælder har teknikrum med varmestyring, da ejendommen får sin primære opvarmning dels fra solvarmeanlæg dels fra en kraftig varmepumpe.

Adressen ligger både tæt på strand samt byen, som nemt kan nås på cykel gennem viadukten og udenom Brovejen. Dette betyder, at børnene trygt kan cykle egenhændigt til den nærtliggende skole eller idrætshal. Rudkøbings bymidte byder på alle hverdagens nødvendigheder og mere til, for her findes både indkøbsmuligheder, spisesteder, spændende butikker, barer og meget mere.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800