Pasopvej 15A , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.595.000 kr.

Velholdt, klassisk villa med stor tagterrasse - super beliggenhed i Svendborg

Har I en grydeklar idé om, hvordan I gerne vil bo, har vi her et spændende tilbud til jer. Denne klassiske rødstensvilla fra 1954 byder på 123 m2 bolig samt en kælder på 51 m2 og passer perfekt til den lille eller nystartede familie. Den er moden til en modernisering og ligger skønt for enden af en lille stikvej, nærved både skole og et væld af indkøbsmuligheder i Svendborg.

Ejendommen fik en tilbygning i 1969 og har to store terrasser henholdsvis foran stuen og på førstesalen. Huset ligger på en hyggelig grund, der er nem og overskuelig som den er, men ligeledes kan anlægges med køkkenhave, stauder og legeplads - for de mere ambitiøse.

Selv om boligen har behov for lidt kærlighed, fremstår den i pæn og velholdt stand og er bestemt til at flytte ind i, som den står. Derved kan I tage projektet i bidder og i jeres eget tempo.

I stueplan får I to stuer en suite, der passende kan indrettes som henholdsvis spisestue og opholdsstue. Den største af stuerne har brede vinduespartier i to retninger og skydedør ud til terrassen. Køkkenet er godt og rummeligt og har masser af skabsplads. Foruden en entré indeholder stueplan også et badeværelse.

På førstesalen venter en fin værelsesafdeling med tre soveværelser. Det største værelse har udgang til tagterrassen, der er på næsten 30 m2.

Beliggenheden gør jeres hverdag dejlig nem og overskuelig. Nærmeste supermarked ligger nærmest på den anden side af gaden. Derudover har I også praktiske butikker som Jysk, Jem & Fix, Silvan, Ide Møbler, Harald Nyborg samt alle butikkerne i Svendborg Storcenter lige for hånden. Byens centrum kan nås på et kvarter til fods.

Kort og godt et rigtig spændende tilbud til rette køber - mulighed for hurtig overtagelse.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800