Østergade 7 , 5750 Ringe

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.450.000 kr.

Yderst centralt i Ringe – gåafstand til alt!

Denne to plans villa er opført i 1939 med et boligareal på 130 m2 samt en god, tør kælder på 102 m2. Villaen indeholder hele 4 værelser og 3 toiletter. Der er ydermere opført en fuldmuret garage fra 1975 som er på 21 m2. Der er bygget en flot tagterrasse oven på garagen med udgang fra stuen. Tagterrassen er placeret i syd og dermed er der rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang.

Der er fra denne charmerende villa meget kort afstand til alle byens faciliteter, herunder indkøb, skole og stationen, hvor der som minimum kører et tog i timen både mod Svendborg og Odense. Der er også kort afstand til de flotte omgivelser ved Ringe Sø, hvor der er rig mulighed for både gå- og løbeture i den smukke natur.

I villaens stueplan finder man 2 gode værelser, hvor det ene værelse har direkte adgang til et lyst og rummeligt badeværelse. Det andet værelse er beliggende nær husets entré hvor der også er et gæstetoilet at finde. Husets køkkenafdeling har en god størrelse og mange skabsmuligheder til opbevaring. Køkkenet ligger åbent ind til den store, lyse og rummelige stue/spisestue med udgang til tagterrassen. Terrassen er delvist overdækket, og der er tilmed mulighed for at trække markisen ud, og skærme for solen.

Den store kælder indeholder en rummelig fordelingsgang til villaens 2. store badeværelse, som er dejligt lyst med bruseniche og flotte klinker. Kælderen indeholder også vaskefaciliteter samt 2 gode store værelser og 3 gode disponible rum, som er i god stand og dermed har mange anvendelsesmuligheder.

Der er til villaen en mindre have som er udlagt med græs. Med denne villa får man altså en solid villa med en virkelig central beliggenhed, hvilket gavner hele familien, da man nemt kan komme omkring til både skole, venner og fritidsaktiviteter.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800