Østergade 60 - 5900 Rudkøbing

Østergade 60 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.
Nyhed

Spændende ejendom på Østergade i Rudkøbing

I den mest driftige ende af Østergade i Rudkøbing udbyder vi nu denne spændende ejendom til salg. Den byder på samlet 135 m² fordelt på et stueplan, førstesal og et baghus med to lokaler. Ejendommen fungerer som garnforretning og har et godt kundegrundlag. Der er således et fint grundlag for at fortsætte med salg af garn eller andet erhverv, men det er også en mulighed at omdanne ejendommen til beboelse.

Her er tale om et charmerende byhus fra 1877 med rødt tegltag og glasfacade i hele bygningens bredde ud mod gaden. I 2009-2010 blev huset renoveret med nyt tag, nye vinduer samt nyt vand- og fjernvarmestik. Der er parkering direkte foran ejendommen, og derudover mulighed for mere parkering i baggården via Toldstien.

Det er nemt at se mulighederne i huset, når man går indenfor. Det nuværende butikslokale er belagt med klinker, der er lette at vedligeholde, men rummet kan ligeledes fint fungere som en dagligstue. Herfra følger en frokoststue med videre forbindelse til et tekøkken. Her kunne man sagtens indrette et moderne køkken-alrum, hvis man ville.

Fra køkkenet følger en baggang med adgang til et badeværelse og til førstesalen. På førstesalen venter et stort og meget charmerende rum med tagvinduer, loft til kip og synlige bjælker. Et stemningsfuldt rum med mange muligheder.

Bag hovedhuset ligger et baghus, der er indrettet med to rummelige lokaler. Rummene er fuldisolerede og har kloak og fjernvarme ligesom hovedhuset. Også her er mange muligheder, hvad enten du vil lave anneks, hobbyrum eller et lager. Fra det ene rum er der udgang til baggården, der lige såvel kunne indrettes som gårdhave.

Med adresse på Østergade har du alle fornødenheder for dine fødder, og som erhvervsdrivende kan du nyde godt af synergien fra det travle butiksstræde.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020