Østergade 51 - 5600 Faaborg

Østergade 51 , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Erhverv
Pris: 2.250.000 kr.

Præsentabel erhvervsejendom nær Faaborgs havnefront

Bygningen på adressen Østergade 51 midt i Faaborg er ikke en, man lige overser. Den historiske ejendom fra 1872 troner op ud til Banegårdspladsen, og særligt den store gavlkvist vidner om en bygning af herskabelig herkomst. Bygningen har tidligere været anvendt som politistation og til undervisning ved AOF og er nu klar til nye eventyr.

Ejendommens historiske og arkitektoniske meritter gør, at den i dag er erklæret bevaringsværdig. Der bydes på 405 m² fordelt på stueplan og førstesal samt en kælder på 130 m². Grunden måler 1.172 m² og byder på en stor, flisebelagt gård og har gode parkeringsmuligheder. Bygningen, der i 2011 var igennem en gennemgribende renovering, må blandt andet anvendes til offentlige formål, til liberalt erhverv og til boliger.

Der er derfor rigtig mange muligheder i den flotte bygning. Den kunne eksempelvis fungere som markant firmadomicil for en up-and-coming virksomhed inden for liberalt erhverv. Kontor- eller klinikfælleskab er en anden oplagt mulighed, og endelig kunne ejendommen indrettes til lejligheder og dermed være interessant for investoren.

Da ejendommen sidst har været anvendt til undervisning, er den indrettet primært med flere kontorer/undervisningslokaler. Helt præcist er der fem store af slagsen i stueplan, mens førstesal har to undervisningslokaler og flere kontorer samt et fint spisekøkken. Der er endvidere fine toiletfaciliteter på begge etager.

Ejendommen har adgangsforhold for handicappede til både stueetagen og 1. sal.

Der er en flot loftshøjde på næsten tre meter på begge etager, og de store sprossevinduer giver både godt lysindfald og udsyn. Den store kælder har flere gode disponible rum til opbevaring og den kunne eksempelvis være anvendelig som lager.

Ejendommen ligger særdeles synligt og meget centralt i byen nær havnefronten og gågaden. Der er nem adgang via større indfaldsveje samt fine forbindelser med offentlig transport.

Alt i alt en præsentabel og velholdt ejendom med rigtig mange muligheder.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800