Østergade 50 , 5935 Bagenkop

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 595.000 kr.

INVENDIGT GENNEMRENOVERET VILLA I BAGENKOP - OPLAGT SOM FRITIDSBOLIG

Denne charmerende ejendom fra 1913 byder indenfor til et flot og gennemrenoveret indre med de klassiske detaljer i behold. Beliggenheden i Bagenkop giver mulighed for flexboligstatus og dermed anvendelse som fritidsbolig.

Her får man to etager, fordelt over et stueplan og en førstesal, der til sammen udgør 94 m². Derudover råder ejendommen over et lille kælderrum med krybekælder samt et 37 m² stort, muret udhus og en carport på 12 m².

Villaen gennemgik i 2016 en udførlig, indvendig renovering, der bl.a. efterlader begge etageadskillelser fuldt isoleret. Derudover kom her nye el-installationer, ny VVS og nyt unit fjernvarmeanlæg til. Og ikke mindst har boligen fået nyt køkken og badeværelse i stueplan samt en ny førstesal med nye gulve og nye isolerede skråvægge med 150 mm isolering.

Boligen byder indenfor til et stort, lyst køkken med kakkelovn og to herskabsstuer en suite, der byder på både lyskarnap og en flot udsigt fra spisestuen til kirken på bakketoppen. Dertil kommer et værelse og en mellemgang ud til det store badeværelse, som er indlagt med gulvvarme. Her er installeret vaskefacilitet og indrettet separat bruseniche.

Førstesalen byder op til en åben repos og hele tre store soveværelser, hvoraf det ene bryster sig af en altan.

Grunden udgør 599 m² med en stor forhave mod vejen og en lukket baghave mod syd. Haven er primært anlagt med nemt, vedligeholdelsesfrit græs, der kun kræver en plæneklipning fra tid til anden, mens man på terrassen kan nyde solskinnet med overblik over hele herligheden.

Bagenkop ligger på Langelands vestlige sydspids og er en by med en dejlig atmosfære og ægte fiskerstemning. Her har 10-15 fiskekuttere hjemstavn, og den populære Bagenkop Havn anløbes hvert år af ca. 8000 lystbåde og skonnerter, som er med til at give byen liv. Fra Østergade er man ca. 500 meter fra både Dagli’Brugsens gode indkøbsmuligheder og lystbådehavnen, hvor det hele går løs. Den ganske by er præget af mange gamle fiskerhuse i de smalle gader og flere af dem benyttes i dag som fritidsboliger.

Her oplever man en autentisk havneby, der leverer de ideelle rammer for jeres nye helårs- eller fritidsbolig.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800