Østergade 45 , 5935 Bagenkop

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 595.000 kr.

MULIG FLEX ELLER SOMMERBOLIG – MODERNISERET VILLA I BAGENKOP

Indflytningsklar villa/fritidshus nær havn, badestrand og golfbane i Bagenkop på Sydlangeland. Villaen er oplagt at benytte som flexbolig, hvilket er særlig attraktivt med en boligudgift, der er langt billigere end en lejebolig, eller som sommerhus, hvor man får alle nærmiljøets ferievenlige goder inden for rækkevidde. Tilmed er der mulighed for ferieudlejning gennem et udlejningsbureau og en årlig lejeindtægt på op til 30.000 kr.

Ejendommen ligger højt på adressen med en fin udsigt over kvarteret. Her ankommer man til en stor, bred indkørsel, der tilbyder vendeplads bag huset, og som endda giver mulighed for fx at have en bådtrailer stående. Perfekt til beliggenheden nær havnen!

Huset fremtræder i indflytningsklar stand og giver med sine i alt 164 bebyggede etagemeter et godt udgangspunkt at starte tilværelsen på. 22 kvadratmeter er givet til et godt udhus, der indeholder et bryggers og to skure med plads til redskaber m.m. Den øvrige plads fordeler sig ligeligt mellem det hævede stueniveau og den anvendelige kælder, der hver især byder på 71 kvadratmeter at indrette sig på.

Kælderen er en super god afdeling med sit eget badeværelse, der står indrettet med både separat brus og vaskemaskine. Dertil er der depotplads, hvor ting og sager kan opmagasineres samt tre gode disponible rum. Ovenpå er der god plads til hygge i den store stue og til madlavningsstunder i køkkenets lyse rammer. Dertil får man et godt soveværelse med adgang til et toilet. Alt står klar til indflytning, og det viste inventar medfølger ved overtagelse.

Førstegangskøbere eller jer, der ønsker en sommerbolig til eget brug – eller udlejning til fx lystfiskere – får en god mulighed i denne villa.

Beliggenheden er især kendetegnet ved havnens hyggelige miljø, der ligger i gåafstand fra ejendommen og giver gode muligheder for fiskeri. Derudover er området præget af en rig natur, hvor man bl.a. kan opleve vildheste i nærheden. Som prikken over i'et venter den dejligste badestrand i Ristinge, mens Østerskov byder på en god golfbane til hverdagens små rolige pauser.

Velkommen til.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020