Østergade 35 , 5935 Bagenkop

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.

Etplansvilla på 140 m² med solrig træterrasse og hyggelig have i Bagenkop

Denne etplansvilla i Bagenkop har rammerne til, at man her kan leve det gode liv. Med 140 m² er det et hus med plads, og indretningen er dertil virkelig god med fire soveværelser og et stort spisekøkken midt i huset. Hertil kommer en overkommelig men også meget frodig have med masser af frugttræer, bærbuske og ikke mindst en dejlig træterrasse.

Bagenkop er en af Langelands større byer og ligger på øens sydspids. Det er en havneby, som særligt i sommerhalvåret sprudler af liv med mange feriegæster og tæt trafik af anløbende skibe. Der er generelt en idyllisk stemning i byen og et godt sammenhold folk imellem. Byen har blandt andet et godt supermarked og en idrætshal med fitness-center. En skolebus kører byens børn til skole i Humble alle hverdage.

Ejendommen er fra 1977 og ligger på en 1.066 m² stor, sydvendt grund med stor indkørsel, carport og et udhus. Huset fremstår i nydelig og velholdt stand.

Lad os bare starte med det bedste. Det store spisekøkken fra HTH er nemlig et rigtig godt opholdsrum. Der er masser af arbejdsplads på de tre bordplader, og så er her et lækkert amerikanerkøleskab med dobbeltdøre og isterning-dispenser.

Fra køkkenet er der adgang til opholdsstuen, der ligesom det meste af huset er belagt med et flot, slibbart parketgulv. Både herfra og fra alrummet er der i øvrigt udgang til den store træterrasse.

Boligen har fire soveværelser, og de er placeret således, at man nemt kan indrette separat børne- og voksenafdeling. Dertil får I også et rummeligt badeværelse, et fint bryggers samt et gæstetoilet.

Huset har to terrasser, men det er helt sikkert den hævede træterrasse foran køkkenet og stuen, I vil bruge mest. Her er godt med læ, sol hele dagen, og da den er i niveau med huset, udgør den i praksis en udendørs forlængelse af huset.

Alt i alt et rummeligt, velindrettet og velholdt hus med et skønt udemiljø og med blot 500 meter til dagligvareindkøb og havnemiljø.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020