Østergade 31 , 5874 Hesselager

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 925.000 kr.

SKØN OG LYS VILLA I TRE PLAN I HESSELAGER

Charmerende og velholdt bungalowvilla centralt i Hesselager. Fra villaen er der gåafstand til alt, man har brug for i dagligdagen. På vejen ligger en stor og velassorteret Menu, og i nærheden findes også både børnehave, skole, offentlig transport og sportsfaciliteter. Hesselager er en by fuld af foreninger og fritidsaktiviteter, perfekt for den sociale og aktive familie, og fra adressen har man kun et kvarters cykeltur til vandet og en dejlig badestrand.

Den tofarvede murstensvilla er opført i 1938 med rødt tegltag, og den er særdeles velholdt. De 209 m² fordeler sig på stueplan, førstesal og kælder, og planløsningen er ideel for det unge par eller børnefamilien, der ønsker at bo i en hyggelig og idyllisk by. Til ejendommen hører en muret garage, hvor bilen kan parkeres, og bag huset ligger en flot, grøn have hvor man kan udfordre hinanden til en omgang vandkamp eller vikingespil. Her findes også en vestvendt terrasse belagt med fliser, hvor familien sammen kan nyde den nedadgående sols sidste stråler på de varme sommeraftener.

Hoveddøren åbner op til stueplan i en lys entré med indbygget skabsplads. Herfra er der adgang til køkkenet med pæne, diskrete moduler og indrettet med plads til en lille spisekrog, hvor man kan sidde med dagens avis og en morgenkaffe, inden det er tid til at komme ud af døren. I åben forbindelse finder man de to store stuer en suite, hvor den ene har udgang til terrassen og den anden har brændeovn til at varme huset godt op om vinteren.

En trappe i entréen fører ovenpå til første sal, hvor husets tre værelser findes, et af dem med altan og et andet med walk-in. Her findes også badeværelse og toilet adskilt fra hinanden med pæne fliser i begge rum og både brus og badekar i badeværelset.

Hele kælderen er meget fin og anvendelig, og har findes både vaskerum, WC og disponible rum, så man kommer ikke til, at mangle opbevaringsplads.

Denne hyggelige villa har alt hvad der skal til, for at være en ny families dejlige hjem. Vi glæder os til at se jer til en rundvisning!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Anne Dissing

26112217