Østergade 3 - 5900 Rudkøbing

Østergade 3 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Rækkehus
Pris: 1.250.000 kr.

Ejendom med blandet bolig og erhverv i hjertet af Rudkøbing

Østergade 3 mellem Torvet og sammenfletningen ved Sidsel Bagers Gade - det er sådan cirka så centralt, som det bliver i Rudkøbing. Og lige her venter en rigtig spændende mulighed for at gøre drømmen om bolig og erhverv til virkelighed eller for at gøre en god investering. Ejendommen byder på et højloftet erhvervslokale på 86 m2, en lejlighed i to etager på hele 153 m2 samt en kælder til opbevaring.

Der er p.t. en klinikvirksomhed på adressen, men lokalerne er ligeledes velegnede til liberalt erhverv, detailsalg eller som kontor. Erhvervsafsnittet er indrettet med et butikslokale med bredt vinduesparti ud mod gaden. Rummet er sammenhængende med et mindre lokale, der giver adgang til lager, kontor samt til et større rum, der eksempelvis kan indrettes som køkken/frokoststue. Her er også toiletfaciliteter.

Der er adgang til lejligheden via en separat indgangsdør fra gaden. Her venter et lyst og nydeligt hjem med god plads og mange fine detaljer. Se eksempelvis de to stuer, der er belagt med husets originale plankegulve, der står rigtigt flotte, efter de blev slebet for omkring to år siden. Den ene stue har tilmed brændeovn. En del af vinduerne i lejligheden er udskiftet i perioden 2006-2013.

Køkkenet er i flot retro-stil med hvide fronter og knobgreb. Her er også fin plads til et spisebord. Etagen indeholder derudover to værelser, som begge har udgang til en stor og lækker træterrasse, der er sydvestvendt, så den får sol det meste af dagen. 2. sal er indrettet med et badeværelse, repos og yderligere to værelser. Fra det ene værelse er der kig til Langelandsbroen. Endelig venter der gode, disponible kvadratmeter i kælderen.

Beliggenheden gør hverdagen nem og ligetil, da du både har indkøbsmuligheder, spisesteder og en lang række specialbutikker lige ved hånden.

Ring og bestil en fremvisning i dag!

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020