Østergade 24 , 5935 Bagenkop

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 450.000 kr.

Moderniseret villa i Bagenkop med mulighed for flexbolig

På Østergade 24 i Bagenkop på Langeland ligger dette spændende byhus med 147 kvadratmeter bolig fordelt på 2 plan.

Ejendommen, der ligger med fin udsigt til både havet og byens kirke, er netop istandsat og er således klar til, at nye ejere straks kan flytte ind. Der er mulighed for flexboligstatus på ejendommen, som også egner sig også til udlejning - enten til en fast lejer eller til de mange turister, der hvert år besøger øen.

Fra Østergade har man kort afstand til både Dagli’Brugsens gode indkøbsmuligheder og Bagenkops hyggelige havnemiljø, hvor det hele går løs. Den ganske by er præget af mange gamle fiskerhuse i de smalle gader og flere af dem benyttes i dag som fritidsboliger.

Til ejendommen, der er beliggende på en lille overkommelig grund, hører desuden en carport på 20 kvadratmeter.

Huset er i stueplan indrettet med en entre, et stort badeværelse fra 2017 med gulvvarme og masser af plads til vaskefaciliteter, et køkken også fra 2017 i stilrent design og med udgang til haven,  2 stuer med plankegulve og en dejlig brændeovn. Stuerne ligger i forlængelse af hinanden og den ene, som har udgang til haven, kan hurtigt omdannes til et ekstra værelse, hvis der er behov for dette. Endelig rummer stueetagen et soveværelse med trappe til førstsalen.

Førstesalen har et fint toilet og to gode værelser.

Bagenkop ligger på Langelands vestlige sydspids og er en by med en dejlig atmosfære og ægte fiskerstemning. Derudover er området præget af en rig natur, hvor man bl.a. kan opleve vildheste i nærheden. Som prikken over i'et venter den dejligste badestrand i Ristinge, mens Østerskov byder på en god golfbane til hverdagens små rolige pauser.

Her oplever man en autentisk havneby, der leverer de ideelle rammer for jeres nye helårs- eller fritidsbolig.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800