Østergade 1 - 5881 Skårup Fyn

Østergade 1 , 5881 Skårup Fyn

Billeder
Plantegning
Kort
Udlejningsejendom
Pris: 1.795.000 kr.

Spændende mulighed på synlig adresse i Skårup - bolig/erhverv

Leger du med tanken om at starte egen virksomhed et sted nær Svendborg, har vi her et tilbud, du ikke må gå glip af. I den populære og veletablerede “pendler by” Skårup, udbyder vi nu en velholdt ejendom med blandet bolig og erhverv. Ejendommen ligger meget synligt ud til Nyborgvej, der er hovedvejen ind mod Svendborg, og som fortsætter helt til Nyborg i den anden retning.

Ejendommens erhvervsdel, der i alt udgør 175 m², er opdelt i to separate enheder, hvoraf en del af den ene pt. er lejet ud. Lejer har givet tilsagn og ønske om at fortsætte kontrakten, men det er naturligvis også en mulighed at opsige kontrakten. De to enheder er på henholdsvis 87 og 88 m² kan også opdeles yderligere. Boligen er på 156 m², og endelig får I en stor grund med både stor parkeringsplads og en hyggelig have med terrasse.

Erhvervslokalerne har stor facade og indgang ud mod vejen og parkeringspladsen med god mulighed for skiltning. Begge enheder er indrettet med stort salgslokale, toiletfaciliteter og har hertil hver især flere gode lokaler af forskellig størrelse. Lokalerne har mange anvendelsesmuligheder såsom detailsalg, webshop, kontor og klinikvirksomhed.

Ud over de anvendelige erhvervslokaler får du en hyggelig, gammel villa fra 1902. Villaen er pæn og velholdt bolig med massive plankegulve i hele stueplan, listeloft og en rigtig god og familievenlig indretning. Her er stort køkken-alrum med udgang til terrasse, hyggelig stue med brændeovn, en skøn udestue med udgang til terrasse, et soveværelse, et nydeligt badeværelse med gulvvarme samt et stort bryggers med trappe til førstesalen. Heroppe venter tre gode, store værelser samt endnu et badeværelse - ligeledes med gulvvarme.

Bemærk, at lejeindtægterne er anslåede.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800