Ørstedsgade 5-7 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Udlejningsejendom
Pris: 1.100.000 kr.

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSEJENDOM FULD AF MULIGHEDER

Nedsat med 400.000 kr.!

På Ørstedsgade midt i centrum af Rudkøbing ligger denne blandede bolig- og erhvervsejendom på to adresser, der netop er blevet sat til salg. De i alt 859 m2 dækker tre erhvervslejemål, der er egnet til både butik og kontor samt to boliglejligheder på henholdsvis første og anden sal. Med de mange muligheder er ejendommen oplagt som både investeringsejendom til udlejning eller til eget brug, hvis du ønsker at bo direkte ovenpå din forretning.

Første del af bygningen består af de to boliger samt et lyst og nyrenoveret butiks-/ kontorlokale med højt til loftet og store vinduespartier ud mod gaden og hvor et mødelokale er en del af planløsningen. I kælderplan ligger flere gode disponible rum, der nemt kan bruges til butiksopbevaring samt et nyrenoveret køkken og toilet i enkle og pæne materialer. Den anden del af bygningen rummer ligeledes et butikslokale i en god størrelse, der efter en mindre overhaling med en spand maling kan blive et attraktivt lejemål for en butiksejer. Bagved ligger et mindre lagerrum med en trappe, der fører op til første sal, som har tre glimrende loftslokaler til opbevaring. Sidst men ikke mindst har vi et kontorlokale, lager samt værksted lokaliseret i baghuset, alt sammen med rum i pæne størrelser.

Boligen på første sal er den største og er indrettet med et soveværelse, tre stuer, et køkken, et badeværelse samt et gæstetoilet. Fra denne etage er der udgang til en solrig tagterrasse med skøn udsigt over Rudkøbings tage. Ovenpå finder vi den anden lejlighed med i alt fire værelser, et køkken og et badeværelse. Alle boligkvadratmeter trænger til en opdatering.

Placeringen får du nærmest ikke bedre. Ejendommen ligger nemlig få skridt fra Rudkøbings hovedgade, så nysgerrige kunder kan nemt få øje på butikkernes tillokkende vinduer. Desuden er der gode p-muligheder tæt ved. Der er således massevis af potentielle kunder – ikke mindst de mange turister, som Rudkøbing tiltrækker især i sommermånederne. I hovedgaden ligger der massevis af spændende specialbutikker samt dagligvarebutikker. Nærmeste skole kan nås med 5-6 minutter på cykel og blot 600 meter fra adressen ligger Rudkøbing Havn, der byder på et hyggeligt havnemiljø.

En interessant ejendom, der bestemt er et besøg værd!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020