Ørbækvej 978 - 5863 Ferritslev Fyn

Ørbækvej 978 , Ferritslev , 5863 Ferritslev Fyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

Moderniseret bungalow-villa i gåafstand til flere indkøbsmuligheder

I hyggelige Ferritslev ligger denne skønne villa og venter på sin nye ejer. Villaen står flot blandt andre villaer, og så befinder man sig blandt noget af Danmarks smukkeste natur med højt til himlen og en masse fuglesang. Villaen fordeler sig over 100 kvadratmeter, men derudover får man også en praktisk og god kælder på hele 78 kvadratmeter.

Fra vejen mødes man af den store stenindkørsel med adgang til carporten, og her kan man have blomsterkrukker og en hyggelig bænk, hvorfra man kan nyde udsigten til Ørbækvej og de omkringliggende grønne omgivelser. Bag villaen finder man en skøn havegrund med skur og terrasse, hvor man kan nyde et hav af soltimer og en have som er nem at holde.

Villaen byder på et køkken, en spisestue, en stue, en udestue, og i kælderen finder man badeværelset, to disponible rum og et vaskerum med et lækkert spabad. Køkkenet er opført i klassiske, hvide elementer med træfinesser, og så er der en solid træbordplade. I spisestuen er der franske dobbeltdøre ind til stuen, så lyset frit kan bevæge sig mellem rummene. Der er det flotteste, rustikke trægulv, og de mange, velplacerede vinduer giver et dejligt og naturligt lysindfald. Udestuen emmer af charme, og med sin direkte udgang til haven går de to næsten i ét. Kælderen byder på mange muligheder med sine to disponible rum, men derudover er der også et badeværelse i lyse klinker og et praktisk vaskerum, hvor man også finder et luksuriøst spabad.

Villaen opvarmes med naturgas, men der er også mulighed for tilslutning til fjernvarme.

Villaen er placeret midt i den skønneste natur, men samtidig har man byliv tæt på. Dagligdagens indkøb kan foretages i den lokale Fakta eller Superbrugsen, men Ferritslev byder blandt andet også på en friskole og et lægehus. Centrum af Odense ligger blot 20 kilometer væk, så med denne ejendom får man både glæde af nærområdets landelige idyl, lokalbutikker og storbyens byliv.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800