Ørbækvej 39 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

Fin etplansvilla med lukket have nær mange faciliteter i Svendborg

Den lidt anonyme facade yder slet ikke retfærdighed til det ellers hyggelige og nydelige indre på denne rødstensvilla i Svendborg. De 112 boligkvadratmeter er veludnyttede, og så byder ejendommen også både på en carport, et stort udhus samt en lukket, vestvendt have.

Huset har en central placering i forhold til mange af de ting, der er rare at have ved hånden. I har således både Nymarkskolen, den lokale børnehave og vuggestue samt flere supermarkeder inden for mindre end en kilometer. På cykel kan I være i byens centrum på under 10 minutter og på Christiansminde Strand på bare fem minutter.

Ejendommen er fra 1959 og noget af det bedste ved huset er stuen, der får et virkelig godt lysindfald fra de store rudepartier mod vest. De er en del af tilbygningen, der nærmest fungerer som en karnap og skaber en god opdeling af rummet. Dertil har stuen også brændeovn.

I køkkenet bydes på hvide elementer, et pænt klinkegulv og godt med plads i skabe og skuffer. Klinkegulvet fortsætter ud i fordelingsentréen og videre ud i bryggerset, hvilket skaber en fin sammenhæng i boligen. Bryggerset har i øvrigt egen indgang udefra, og også her er der fint med opbevaringsplads.

Der er gulvvarme i husets badeværelse og pæne fliser på gulvet og i brusenichen. Endelig er der fin indkvartering i boligens to soveværelser, der begge er gode, anvendelige rum.

Husets udeareal inkluderer en terrasse med udgang fra stuen, den lukkede have samt en stor gårdsplads på forsiden af huset med masser af plads til parkering eller andet.

Lyder det som noget for jer, så ring og bestil en fremvisning i dag!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800