Ørbækvej 261 , 5892 Gudbjerg Sydfyn

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.850.000 kr.

Præsentabel murermestervilla i rigtig flot stand

Allerede ude fra vejen ser man, at denne villa på Sydfyn er noget særligt. Ejendommen fra 1932 står utrolig flot med rødt murværk, sort tag fra 2018, store sprossevinduer og en markant kvist med smukke detaljer i murværket. Indvendigt venter 160 særdeles flotte boligkvadratmeter, og dertil får I et 128 m² garagekompleks med to hejseporte og et væld af anvendelsesmuligheder. Læg dertil 97 m² kælder, og jeres behov for disponible kvadratmeter burde være mødt.

Huset ligger centralt i Gudbjerg, der både har egen skole, SFO, daginstitution, supermarked, forsamlingshus og meget mere. Selvom huset ligger fredeligt, har det en synlig beliggenhed i byen, hvilket eksempelvis kunne være attraktivt for en håndværker med eget værksted, en webshop eller anden mindre virksomhed med behov for gode lagerfaciliteter.

Indenfor i boligen vil I hurtigt føle jer godt tilpas. Det er ikke for meget sagt at kalde køkken-alrummet et af husets hyggeligste rum. Her venter både rå murstensvægge, en brændeovn og et lækkert Domestic-køkken fra 2017. Herfra er der videre adgang til to stuer en suite, der begge er belagt med massive gulvplanker. Den ene stue har udgang til en dejlig, vestvendt terrasse. Stueplan har derudover et godt, stort soveværelse samt et gæstetoilet.

En smuk gelændertrappe fører op på husets førstesal. Heroppe venter yderligere to store soveværelser samt et lækkert badeværelse fra 2015. Badeværelset er stilfuldt holdt i sort/hvid og er lækkert indrettet med spabad og glasbruseniche. Kælderen er indrettet med i alt seks disponible rum - heraf et vaskerum.

Garagebygningen ligger bag huset og kan anvendes som værksted, lager og naturligvis også til parkering af indtil flere biler. Den ene garage er isoleret og opvarmet og har dertil fjernbetjent hejseport. Hertil kommer en stor have, der er enkelt anlagt dels med græs og dels med perlesten. Nævnes skal også husets flotte energimærke C.

Alt i alt en virkelig indbydende ejendom i rigtig flot stand og med spændende faciliteter.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800