Ørbækvej 225 , 5882 Vejstrup

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.

Moderniseret landvilla med flot udsigt

Moderniseret landvilla med flot udsigt - 8 minutters kørsel fra Svendborg

Der er både god plads, flot udsigt og mulighed for rigtigt at rode med ting og sager i denne landvilla, der ligger ca. 8 minutters kørsel nord for Svendborg. I får her 167 m² bolig i halvandet plan med fire soveværelser, en lille kælder samt flere disponible udhuse med blandt andet garage og værksted. Den over 1.000 kvadratmeter store grund har flot udsigt over marker og giver mulighed for at nyde de flotteste solnedgange henover hækken.

Det er en gammel købmandsbutik fra 1912, og huset står stadig flot med sennepsgul facade og ornamentik omkring vinduer og taget. En luft-til-vand varmepumpe fra 2016 sørger for billig opvarmning, og der er endvidere indlagt gulvvarme i bryggerset og badeværelset. Boligen blev moderniseret for omkring ti år siden, og med undtagelse af lidt kosmetiske mangler her og der, fremstår boligen i ganske nydelig stand.

Boligens kerne er det store køkken-alrum i stueplan. Det er et skønt og rummeligt opholdsrum med synlige bjælker på kryds og tværs i loftet, der hjælper til at skabe en rigtig hyggelig stemning.

En lille trappe fører herfra ned til en fordelingsgang med skabe, der fører videre ud i et bryggers. Gangen giver derudover adgang til et soveværelse og til et pænt badeværelse med klinker på gulv og vægge, terrazzobordplade med indstøbt vask og stor bruseniche.

Der er yderligere to soveværelser i stueplan, mens det sidste af de fire værelser ligger på førstesalen. Faktisk har huset to separate førstesale - den ene med værelset og en anden med en hyggelig stue med loft til kip og fritliggende bjælker. Herfra er der udgang til en stor altan, hvor udsigten nydes allerbedst.

Trods havens størrelse er den ganske nem at passe. Her er også et hønsehus og en overdækket terrasse, og da grunden er hegnet ind, kan I trygt lade familiens firbenede løbe omkring.

Alt i alt får I her masser af plads inde og ude lige midt i alle landlivets lyksaligheder.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800