Ørbækvej 216 , 5882 Vejstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Landbrug
Pris: 2.995.000 kr.

Indflytningsklar landejendom med cirka 2,6 ha jord og mere end 1100 m² erhvervsbygninger

Centralt men gemt af vejen!

Da dette arkitekttegnede stuehus på Ørbækvej blev opført i 2015, blev det placeret tilbage, så udbyttet af de naturskønne omgivelser er størst. Høje vinduespartier inviterer sollyset indenfor, og samtidig giver de et fabelagtigt vue over det åbne marklandskab, hvor Vejstrup Å passerer jorden og bidrager til naturomgivelsernes herlighedsværdi.

Egne jorder følger også med, nærmere bestemt cirka 2,6 hektar - dog med mulighed for, at tilkøbe mere jord. I tillæg får I 1171 indendørs kvadratmeter i de tilhørende bygninger, der oplagt kan anvendes til dyrehold, erhverv eller udlejning. Bygningerne inkluderer en dobbelt garage og et velistandsat disponibelt rum. Den tidligere kostald og hallerne er også i pæn stand og giver jer masser af udfoldelsesmuligheder.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og er samtidig godt beskyttet fra alfarvej takket været det bakkede terræn - samtidig med at I hurtigt kan køre til Tved og Svendborg ad hovedvejen. Hvis I derimod fortsætter ud af markvejen, får I en fin tur til Skårup ad rolige småveje. Stuehusets røde tegltag og lyse murstensfacade demonstrerer allerede udefra, at kvaliteten på materialer og håndværk er i top. Det står også klart inden døre, hvor der er oliebehandlede egetræsgulve og flotte flisegulve med indlagt varme.

Boligen er ikke blot en fryd for øjet, men også for pengepungen og miljøet: Husets højisolering og 3 lags energiruder med energiglas er med til at holde varmeregningen i bund, og jordvarmeanlægget fra Bosch bidrager hertil. Planløsningen er fornuftig og familievenlig med to badeværelser og tre værelser fordelt på stueplan og første sal.

Begge etager rummer et opholdsareal, som forbindes på elegant vis via en åbning mellem de to plan. Udenfor fører flisebelægningen hele vejen rundt om huset og munder ud i en stor terrasse med læmur, og i haven troner en flot rødbøg midt på græsplænen.

I øjeblikket bliver en stor del af pladsen og jorden lejet ud, og det er naturligvis muligt at få en god lejeindtægt på denne måde.

Velkommen til Ørbækvej 216.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800