Øksenbjergvej 14 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.650.000 kr.

Villa med to lejligheder og attraktiv beliggenhed centralt i Svendborg

Villa med to lejligheder og kælder attraktivt placeret i et roligt villakvarter i det centrale Svendborg. Fra adressen på Øksenbjergvej er der gåafstand til havnen, centrum, offentlig transport og indkøbsmuligheder - såvel som til de idylliske omgivelser ved Christiansminde Strand.

Villaen er oplagt til eget brug eller udlejning. Den er på nuværende tidspunkt opdelt i to lejligheder og disse er begge udlejet. Lejlighederne fremstår generelt i god stand, og hertil kommer et kælderplan, som er klar til en opdatering.

Lejligheden i stueplan er på 92 m², der består af: Entré med forbindelse til et godt og lyst køkken-alrum. Herfra er der adgang til en opholdsstue, der ligesom det meste af boligen har plankegulv. Yderligere råder lejer her over et soveværelse med direkte forbindelse til et godt badeværelse med bruseniche. Via overdækningen ved indgangspartiet og entréen kan der tilgås endnu et separat værelse.

Lejligheden på første sal rummer 70 m² bolig, der består af: Repos med fordelingsgang til alle rum. Herunder et badeværelse med bruseniche og et pænt køkken med lyst inventar, mørkt trægulv, nedsænket kogeplade, opvaskemaskine m.m. Fra køkkenet er der åben forbindelse til et lille bryggers/viktualierum med vaskemaskine. Slutteligt består lejligheden af en stue og et soveværelse.

Bag ejendommen er der på den 580 m² store grund etableret en sydvendt have med terrasse og plæne.

En villa, som er attraktiv for såvel udlejning som til eget brug.


Muligheder

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800