Odensevej 38 , 5853 Ørbæk

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.595.000 kr.

Hus på stor grund nær Ørbæk - højt til himlen og masser af albuerum

Livet er sjovere at leve, når man har noget at give sig til. Og det har man her på denne spændende ejendom tæt på Ørbæk på Østfyn. Det charmerende, røde hus byder nemlig både på en hyggelig og velholdt bolig samt flere ekstra rum, som giver jer et væld af udfoldelsesmuligheder. Det samme kan siges om den næsten 4.000 m² store grund, der med en kæmpe græsplæne, bålsted, udebruser, “indbygget kælkebakke” og ikke mindst flere terrasser, giver jer de bedste betingelser for at nyde livet under åben himmel.

Nuværende ejere har boet i huset i 23 år og har passet godt på ejendommen. Det ses både inde og ude, og huset har også fået flere moderne tiltag såsom centralstøvsuger og spabad.

I får 160 boligkvadratmeter at indrette jer på, fordelt over stueplan og en førstesal. I stueplan bydes på et stort køkken med tilhørende viktualierum og udgang til terrasse, spisestue, samt et bryggers, entré og et gæstetoilet. På førstesalen finder I tre gode soveværelser – et med udgang til fransk altan, et med walk-in-closet og et med hems - samt et rummeligt badeværelse.

I den anden del af huset venter yderligere 91 disponible kvadratmeter fordelt på tre mindre rum og et stort rum i midten med to udgange til haven. Kort sagt er her masser af plads til hobbyprojekter, leg og sjov.

I får nok lyst til at være lige så meget udenfor som indenfor. Den store have og udenoms arealerne er ganske enkelt et sandt paradis for både børn og voksne, der kan lide at holde sig beskæftiget i den friske luft.

Samtidig er I blot 1,5 kilometer eller fem minutter på cykel fra indkøb, skole, sportsaktiviteter og alt andet I skal bruge i hverdagen - i nærliggende Ørbæk.

Alt i alt en fortræffelig ejendom, for den aktive og naturglade familie.Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800