Odensevej 177 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Erhverv
Pris: 3.500.000 kr.

Projektejendom med grund til motorvejen

Hele 39.524 kvadratmeter jord følger med denne tidligere landbrugsejendom – og det samme gør en meget synlig beliggenhed tæt på det udbyggede erhvervsområde Svendborg Nord og lige ved motorvejen. Det gør ejendommen særdeles velegnet til erhverv, eventuelt kombineret med bolig, så hvis du er investor eller har din egen virksomhed, er det oplagt at kigge nærmere på Odensevej 177.

Ejendommen er i dag registreret som bolig, men kommunen er positivt indstillede over for at omdanne stedet til erhverv - uanset om det er en enkelt erhvervsdrivende, der rykker ind i ejendommen eller om jorden udstykkes. I dag bliver jorden forpagtet ud, mens villaen med tilhørende have udlejes til privat beboelse.

Grunden ligger nær ved Svendborgs byskilt mellem Odensevej og Svendborgmotorvejen, så tilkørselsforholdene er særdeles gode. Her kunne oplagt være butik, kontor eller måske en håndværkervirksomhed – eller noget helt fjerde indenfor erhvervs- og serviceområdet.

Villaen kan nu også sagtens beholde sin boligstatus: Med et stort stuehus, en integreret carport og en god udbygning er der nemlig god plads til at brede sig på, og standen er pæn.

Stuehusets 231 kvadratmeter fordeler sig på to etager. Der er stue på både stueplan og første sal. Begge stuer har brændeovn, og den øverste er et charmerende og lysfyldt rum med gavlvindue, loft til kip og blottede bjælkekonstruktioner.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800