Nyborgvej 49 , 5600 Faaborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.495.000 kr.

Stor moderniseret ejendom med separat lejlighed - mellem land og by ved Faaborg

Hvad enten I er en, to, tre, fire eller endnu flere, finder I jer helt sikkert godt til rette i denne både rummelige og rigtig flotte familievilla i udkanten af Faaborg. Her venter nemlig hele 263 boligkvadratmeter, der også indbefatter en separat lejlighed i huset og dermed giver mulighed for eksempelvis at bo flere generationer under samme tag. Med lidt ombygning kan I naturligvis også skabe én samlet bolig. Hertil kommer et stort udhus med værksted samt en grund på 1.216 m².

Grunden grænser op til marker på to sider, og flere steder i huset er der smuk udsigt til græssende heste med smukke Svanninge Bakker som bagtæppe. Alligevel er der blot et kvarters gang til både skole og indkøbsmuligheder. Og til det man lige står og mangler, er der en Shell-station næsten lige om hjørnet.

Siden 2008 er næsten hele huset renoveret, så det faktisk slet ikke er til at se, at ejendommen er en tidligere landsbyskole. Og det gælder både de synlige ting som vægge, gulve og interiør og de mindre synlige ting som el- og varmeinstallationer og isolering. Senest i 2017-2020 er vinduerne skiftet, og ruderne ud mod vejen er lydisolerede. Et pillefyr sørger for opvarmningen.

Boligen har en lys, let og smagfuld indretning med mange fine detaljer. Køkkenet er sammenlagt med alrummet, der forbindes med en lille bar med højstole. En halvvæg i alrummet agerer rumfordeler ind mod stuen og har indbygget et lille vitrineskab. Meget elegant! Både alrum og stue er belagt med flotte Douglas gulvplanker. Stueplan har derudover et bryggers og en entré. Der er adgang til lejligheden direkte fra den fælles entré. Her venter en stor vinkelstue med køkken, et badeværelse samt et soveværelse.

Førstesalen hører til hovedhuset og byder på et badeværelse og hele fem værelser af forskellig størrelse. Det ene er dog et gennemgangsværelse, der fungerer fint som kontor eller legerum.

Udenfor venter flere hyggelige terrasser og en god legehave til ungerne. Hertil en stor indkørsel med masser af plads til cykler, trailere og parkerede biler.

Alt i alt rigtig flotte rammer til jer med behov for plads og et ønske om at bo mellem land og by.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800