Nyborgvej 139 - 5700 Svendborg

Nyborgvej 139 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.

Velholdt byvilla med dejlig have - tæt på alle fornødenheder i Svendborg

Kombinationen af at bo i et vedligeholdt hus med en hyggelig have og samtidig have alle fornødenheder lige ved hånden er svær at slå. Det er ikke desto mindre, hvad du får som ejer af denne villa i Svendborg Øst. Huset byder på 100 m², og der er tilmed mulighed for at tilføje 20+ m² på førstesalen ved at udnytte pladsen i skunkene. Velkommen til!

Faktisk behøver I blot at gå 100 meter for at kunne handle ind i to supermarkeder. Her er også spisesteder og andre butikker, og i modsatte retning har I både skole, børnehave og vuggestue inden for gåafstand. Dertil er der blot få hundrede meter til dejlig natur i Troldeskov.

Huset er fra 1900, men da det er virkelig velholdt, føles det meget nyere. Siden omkring 2003 har huset fået nye elinstallationer, nyt bryggers og badeværelse, nye vinduer på begge etager, renoveret facaden, ny kloak og nyt tag på udhusene. De fleste forbedringer er sket inden for de sidste 10 år, og det er med andre ord et særdeles sundt hus.

Også indretningen er ændret. Du får et rummeligt køkken med fin spiseplads, en ligeledes hyggelig stue med plankegulv og listeloft samt et fint bryggers og badeværelse - begge med gulvvarme. På førstesalen er der fra reposen adgang til to soveværelser. Og ønsker I et tredje værelse, er der som nævnt også mulighed for det.

Glæd jer også til udemiljøet. Der er terrasse op af huset med flisebelægning fra 2016-2017. Fliserne fører som en sti hen til udhusbygningen, der består af en garage med værksted og tre separate skure. Hertil en lukket og overdækket terrasse og yderligere to “udvendige” terrasser. Et virkelig godt anlæg! Derudover byder haven på flere bede samt en flot græsplæne med plads til børneleg.

En virkelig fin og velholdt villa med mange gode år i sig!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020