Nonnevænget 13 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Rækkehus
Pris: 1.495.000 kr.
Nyhed

Velindrettet villa nær skole og grønt område i Svendborg Øst

Med et grønt areal på den anden side af vejen, Ørkildskolen og en børnehave få hundrede meter fra hoveddøren, og ikke mindst Christiansmindestranden og Hallindskoven inden for gåafstand - har denne kædevilla en særdeles attraktiv beliggenhed i Svendborg. Huset ligger endvidere på et lukket vænge, og man kan gå til skole og børnehave uden at skulle krydse en eneste vej.

Huset er fra 1978 og fremstår i delvist opdateret stand. Kvadratmeterne er godt udnyttede, og indretningsmæssigt er huset særdeles velegnet til familiebrug.

Særligt stuen er værd at fremhæve. Den er nemlig både dejlig lys og næsten overraskende stor - husets faktiske størrelse taget i betragtning. Der er brændeovn i rummet, og særligt den store skydedør mod vest sørger for et godt lysindfald.

Fra stuen er der åbent ind mod køkkenet, der fremstår i moderniseret stand og med nydelige træelementer i hvid, der får kontrast af en mørk bordplade. Rummet er desuden stort nok til, at I kan indrette en lille spiseplads.

En skøn bonus er også, at huset både har et badeværelse og et gæstetoilet. Det gør unægteligt tilværelsen nemmere i de travle hverdagsmorgener - særligt for børnefamilien. Det største af de tre soveværelser er udstyret med et garderobeskab, og endelig får I også et fint bryggers med egen indgang udefra.

På husets sydvestlige side venter en ægte, lille oase. Her sørger lidt skærmende bevoksning, et stakit og en skrænt for, at I hverken forstyrres af vind eller nysgerrige blikke. Derfor kan I rigtigt slappe af på den store terrasse, og her er også et drivhus, hvor I kan dyrke frugt og grønt.

Alt i alt en familievenlig bolig nær skole, børnehave og strand i Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800