Nørremarksvej 31 , 5762 Vester Skerninge

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.295.000 kr.

NATURSKØN EJENDOM MED EGEN SØ OG RIDEBANE

Glem alt om hverdagens og storbyens stress og jag – her på Nørremarksvej 31 venter udelukkende landlig idyl, fred og ro, når det er bedst. Denne store villa egner sig ideelt til den større familie, som er på udkig efter en hestevenlig ejendom eller et sted til at drive erhverv. Vi byder indenfor!

Ejendommen er opført i 1923, hvilket man i dag skal knibe øjnene godt sammen for at spotte i denne pæne og renoverede villa. Her venter i alt 1,2 hektar grund, hvilket både indbefatter en stor sø, en mindre ridebane og hele 747 kvadratmeters bebyggelse. Ja, der er nok at tage fat på og mange muligheder her på adressen, hvor der ligeledes er god plads til både heste og andet dyrehold. Hele grunden omkranses af naturskønne vidder og grønne marker så langt, øjet rækker, hvilket blot bidrager til den rolige og idylliske atmosfære på stedet. Fra den store, sydvestvendte terrasse kan man nyde en rolig morgenstund med direkte udsigt over egen sø og underskøn natur… Ren idyl!

Inden døre venter en moderne bolig, hvor begge etager er renoverede og velholdte. Her er stilen minimalistisk uden at forpurre husets ældre og landlige charme, og de mange værelser giver plads til den helt store børnefamilie. Næsten hele huset forkæler med gulvvarme, og planløsningen er godt opdelt i samværsafdeling og soveafdeling. Både køkken, alrum og stue er særdeles rummelige og giver plads til både madlavning, måltidsspisning og sofaafslapning. I husets bryggers er god plads til praktiske gøremål, og dertil følger to badeværelser, hvoraf det ene har badekar og stort walk-in-skab. I alt har villaen fire soveværelser og en ekstra stue på førstesalen – her er anvendelsesmulighederne ligeledes mange.

Den dobbelte garage med el porte er integreret i husets gavl og med direkte adgang til boligen.

I det nærtliggende Vester Skerninge kan familien finde alle hverdagens fornødenheder; indkøb, apotek, spisested, skole, bager, kro og mere. Byen har et godt sammenhold mellem indbyggerne, og ejendommen egner sig godt til enten én eller to familier, som måske vil udleve drømmen om at blive selvstændig.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800