Nørreballevej 7 , 5932 Humble

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 695.000 kr.

Charmerende bindingsværkshus midt i Langelands smukke natur

Det charmerende, forhenværende bondehus fra 1835 er beliggende midt i den smukke langelandske natur med naturområdet Nørreballe Nor som nabo og huset kan tilmed benyttes som både helårshus og fritidshus.

Huset byder på 86 kvm idyllisk beboelse. Dertil kommer uudnyttet 1. sal samt 20 kvm værksted. Der er værnet om husets oprindelige stil med synligt bindingsværk overalt indendørs, klinkegulve og til pynt bevarelse af det gamle brændekomfur og gruekedel.

Huset indeholder bryggers med adgang til badeværelse med brus og inventar fra 2016. Entre med adgang til mindre viktualierum og til hyggeligt, moderniseret landkøkken.

Fra køkkenet er der adgang til spisestue og stue med brændeovn og udgang til haven. Fra stuen er der ligeledes adgang til husets to soveværelser.

Huset er tilsluttet offentlig kloak og vandforsyning. Der er elvarme overalt samt gulvvarme i badeværelset.

Den store, indhegnede have er en ægte lille oase med et væld af frugttræer, buske og gamle træer. Her er også bålsted, og den frodige bevoksning skaber små, hyggelige kroge rundt omkring.

Nørreballe Nor og fuglereservat befinder sig få meter fra huset og i en afstand af kun 3,5 km ligger Ristinge Strand og Hesselbjerg Strand, der er to af Nordeuropas bedste badestrande med kridhvidt sand og klitter.

Derudover byder området både på golfbane, minigolfbane og gode muligheder for fiskeri. Endelig er der skole, daginstitution og indkøbsmuligheder i Humble, som ligger ca. 3,5 kilometer væk.

Alt i alt får man her et skønt hus eller fritidshus midt i fantastisk natur på Langeland.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020