Niels Hansens Vej 10 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.895.000 kr.

Rummelig villa på attraktiv adresse i Svendborg

Har I set jer varme på Svendborgs efterspurgte Strandhuse kvarter, har vi her en spændende ejendom få skridt fra Sankt Jørgens Parken og Svendborgsund. Her venter 134 boligkvadratmeter samt yderligere 110 gode, anvendelige kvadratmeter i kælderen.

Her er tale om et gedigent, fuldmuret hus fra 1956 opført i rødsten og med røde tegl på taget. Huset er meget velholdt, men der er også plads til moderniseringer flere steder, således at man kan sætte sit eget præg på indretningen. I 2006 blev der skiftet vinduer i stuen og i udestuen, ligesom lofter og vægge blev isoleret. I 2017 blev glaspartiet på den overdækkede terrasse skiftet, og i 2019 fik huset nye tagrender. Endelig, i 2020, blev husets vestgavl omfuget.

Det flotte sildebensparketgulv, der ligger i den store vinkelstue, er der ingen grund til at skifte og med en slibning, kan det stå som nyt! Fra stuen er der videre adgang til en dejlig havestue, der giver jer endnu mere plads. Stuen grænser op til køkkenet på to sider, hvilket gør det optimalt at åbne op og skabe et moderne køkken-alrum.

Huset har et stort soveværelse samt to mindre værelser, der for en børnefamilie vil fungere fint som forældresoveværelse og børneværelser. Ved siden af ligger et badeværelse med badekar og derudover er der både gæstetoilet og badeværelse i kælderen.

Kælderen er i virkelig anvendelig. Den har en god loftshøjde, og her venter flere gode rum med mange muligheder. Der er desuden mulighed for, at såvel et billardbord som et bordtennisbord kan følge med i handlen.

Huset ligger midt på en nydeligt anlagt og meget overskuelig grund. Bedene er belagt med granitskærver og nemme og vedligeholde og så får I alletiders overdækkede terrasse med markise mod vest.

En unik mulighed for at få et nyt hjem i det attraktive Strandhuse kvarter.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800