Mullerupvej 9 , 5772 Kværndrup

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.250.000 kr.

En drøm af en landvilla nær Kværndrup

Ude på landet, ikke langt fra Egeskov Slot og stationsbyen Kværndrup på Sydfyn, ligger en ejendom, der er noget udover det sædvanlige. En 244 kvadratmeter stor villa, der fra 2006-2019 er gennemrenoveret fra ende til anden. ALT har været endevendt, og I skal have luppen frem for at finde noget, der ikke er, som det skal være. Dertil får I også et kæmpe udhus bl.a. indrettet med hestebokse, en smukt anlagt have samt et græsareal på den anden side af vejen.

Som det står nu, er huset indrettet med to lejligheder beliggende på henholdsvis stueplan og førstesalen. Det giver mulighed for eksempelvis at bo flere generationer under samme tag eller for udlejning. De to lejligheder kan naturligvis også sammenlægges til én stor bolig, hvis det foretrækkes.

I stueplan kan I især glæde jer til det store køkken-alrum. Det er, lige som man kan ønske sig, med rummeligt kvalitetskøkken, stor køkkenø og et ligeledes stort alrum. På gulvet er der elegante, fliser, og HELE etagen har gulvvarme. Franske døre fører ind i den tilstødende opholdsstue, og derudover hører der også et stort soveværelse, et badeværelse og et bryggers med til lejligheden i stueplan. Dertil har lejligheden også en lille bid af førstesalen bestående af en repos og et soveværelse med walk-in-closet.

Lejligheden på førstesalen er mindre, men rigtig hyggelig med trælofter og -vægge og synlige bjælker. Den består af køkken-alrum, en lille stue og to soveværelser. En trappe fører ned til badeværelset, der ligger i husets stueplan.

Haven står på ingen måde tilbage for selve huset og har eksempelvis både shelter, grillhus og flere terrasser.

Ejendommen har ydermere solvarmeanlæg som opvarmer forbrugsvandet. Overskudsvarmen går til gulvarme i huset. Der er også mulighed for fibernet på adressen.

I finder alt til hverdagen i Kværndrup, og så er det dejligt nemt at komme på motorvejen mod Svendborg og Odense.

En utrolig komplet ejendom i smukke omgivelser nær såvel by som motorvej.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800