Mølmarksvej 82 - 5700 Svendborg

Mølmarksvej 82 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.500.000 kr.

Velholdt etplansvilla med indbydende udemiljø i gåafstand til skov og Svendborg bymidte

Det er et godt og sundt hus, vi her udbyder til salg i Svendborg. I 2017 fik det nyt tag med 400 mm isolering under, og samme år blev der bygget ny garage med elport. Derudover har huset tre lags energivinduer og døre fra 2007. Huset byder på 99 m² med to værelser - det største har tilmed aircondition. Herudover får I en velanlagt grund på 799 m² med et indtagende udemiljø - velkommen til!

Boligen fremstår lys og velholdt fra ende til anden. De indvendige døre blev skiftet i 2020, og der er pæne, indbyggede skabe med skydelåger i både entré, gang og i det største af de to soveværelser. Husets originale parketgulv gemmer sig i øvrigt nedenunder laminatgulvet, og går I med opdaterings-tanker er køkken og baderum/toilet gode kandidater til en modernisering.

Stuen får dagslys ind fra to sider og har både brændeovn og udgang til terrasse mod sydvest. Bryggerset ligger ganske praktisk i direkte forlængelse til køkkenet og har desuden egen indgang udefra.

Det er tydeligt, at der er gjort meget ud af udenomsarealerne. Hele haven er indhegnet, og baghaven er fint arrangeret med et stort terrasseområde, hvor der både er en overdækket terrasse med læskærme til tre sider og to åbne terrasser fint placeret mellem et blomsterbed og et espalier. Begge terrasser har markise, og så er her næsten overraskende stille.

Ved siden af terrasserne er anlagt en lille have med markeret græsplæne og spændende randbeplantning. Hertil kommer et udhus samt yderligere en terrasse mod sydvest. Derudover er der også et stort udhus samt et isoleret værksted i forbindelse med huset.

Mindre end 200 meter fra hoveddøren har I to gode supermarkeder. Det tager et kvarter at gå til bymidten, og otte minutter i modsatte retning finder I den store skov Margrethelund.

Alt i alt et godt lille hus, til jer der sætter pris på udelivet og vil have fornødenheder lige ved hånden.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800