Møllevej 16B-16C , Ulbølle , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Rækkehus
Pris: 1.895.000 kr.

Investeringsmulighed - fuldt udlejet dobbelthus på Sydfyn

Har du næse for en god investering, har vi her en ejendom på Sydfyn, der er lige til at spise. I det lille samfund Ulbølle et sted midt mellem Svendborg og Faaborg, ligger dette dobbelthus fra 2008. Det består af to boligenheder hver på 77 m2² og hver med egen lille have.  Begge boliger er udlejet, og ejendommens unge alder betyder, at de begge fremstår nydelige og velfungerende.

Allerede udefra ser man, at det er en nyere ejendom. Bygningen står med pæn facade i rødsten og et dertil matchende rødt tegltag. De to boliger adskilles af to carporte og to skure midt i bygningen, hvilket yderligere gør de to boligenheder relativt ugenerede af hinanden. 

Indretningen af lejemålene er helt ens, og det er særdeles funktionelle boliger, der både passer til singler, seniorer og par. Alle værelser og opholdsrum er belagt med plankegulv, og de to soveværelser og entréen har alle indbyggede garderobeskabe. Boligerne har en moderne, åben planløsning i opholdsrummene, så køkken og stue er samlet i ét rum. Endelig har begge boliger et godt, stort badeværelse, der også er indrettet med vaskefaciliteter.

Haven er ganske overskuelig, og der er flisegang på to sider af boligerne. Til ejendommen hører desuden et fælles redskabsskur.

Ulbølle har egen Dagli’Brugsen, en friskole og en idrætsefterskole. Byen er dog næsten sammenvokset med nabobyen Vester Skerninge, som har flere institutioner, et godt udbud af sportsaktiviteter, forsamlingshus m.v. Der er endvidere gode busforbindelser mellem Svendborg og Faaborg.

Alt i alt en flot og ung ejendom, der er nem at gå til.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800