Maemosevej 20 - 5871 Frørup

Maemosevej 20 , Maemosen , 5871 Frørup

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.150.000 kr.

Velholdt fritidshus med 1.890 m² ekstra naturgrund ved Tårup Strand

Bliver du glad og varm indeni ved tanken om at eje dit eget sommerhus, har vi her et rigtigt fint et af slagsen, der både er moderniseret og ligger skønt lige op til et naturområde. Vi befinder os i det attraktive sommerhusområde Tårup Strand, 12 minutters kørsel fra Nyborg. Huset er opført i halvandet plan, og selvom det er moderniseret, har det stadig den helt rigtige sommerhusstemning. Velkommen til!

Med to grunde på sammenlagt 3.198 m² får I også rig mulighed for at nyde sommerhuslivet under åben himmel. Den overdækkede terrasse bliver hurtigt husets foretrukne ”rum” og haven, som går i et med naturgrunden, giver ungerne et skønt friareal at lege på.

Huset er oprindeligt fra 1967 og byder på 68 m². Som et rigtigt sommerhus skal være, er det opført i træ, og også indenfor er der træ alle vegne: Gulve, vægge og lofter er alt sammen i træ, hvilket skaber en hyggelig og intim stemning.

Stue og køkken er forenet i et åbent rumforløb med både brændeovn og en flot spindeltrappe op til førstesalen. Køkkenet har flotte, hvide fronter og er veludstyret med hårde hvidevarer. Mod vest er der udgang til en stor, overdækket terrasse. Stueplan er derudover indrettet med et lille værelse samt et nydeligt flisebadeværelse med brusekabine og vaskemaskine. På førstesalen finder I to gode soveværelser, der begge har udgang til altan.

Skal I en tur i vandet, er der kun 500 meter ned til områdets lækre badestrand med badebro og godt fiskevand. Ejendommen er med i et hyggeligt brolaug, som også omfatter et grønt fællesområde med borde/bænke. Og godt 1,5 kilometer væk finder I en campingplads med købmand.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800