Mågevej 14 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.895.000 kr.

Indflytningsklar villa - rolig vej nær Svendborg centrum

Er I på udkig efter et sundt hus med have, nær alle fornødenheder i Svendborg? Denne solide murstensvilla byder blandt andet på to soveværelser mulighed for tre) en stor og hyggelig stue samt et godt spisekøkken fra 2010. I kommer til at bo under et kvarters gang fra nærmest alt, I har brug for i hverdagen inklusive skole, sportsanlæg, uddannelsessteder, bymidten og meget mere.

Huset har pæn facade i gulsten og vinduer og yderdøre er fra 2002. I får 112 m² at gøre godt med, og hertil kommer en udestue på 12 m² samt en kælder på 54 m².

En tilbygning fra 1970’erne er årsag til, at opholdsstuen er ekstra stor. Her er brændeovn, og i den ene ende forlænges rummet yderligere med den skønne udestue. Gulvet er lyst askeparket, og det fortsætter gennem en hvælvet døråbning, som fører ind i en mindre stue. I kan også vælge at lukke stuen af med en dør, således at huset dermed får sit tredje værelse.

Boligens køkken vil også hurtigt blive et omdrejningspunkt. Med to bordplader er der godt med albuerum, når der kokkereres, og en lang række vitrineskabe sørger for nydelig opbevaring af jeres service. Stueplan indeholder også et gæstetoilet samt en entré.

På førstesalen byder på to soveværelser samt et badeværelse. Endelig har kælderen et vaskerum, et værksted samt to disponible rum. Kælderen er i fin stand og har også indgang udefra.

Udemiljøet kan helt enkelt beskrives som nydeligt og nemt at gå til. Der er lagt fliser på tre sider af huset, og baghaven ligger helt plan med en flot plæne, der pyntes af enkelte træer. Dertil får I også en opvarmet garage, en overdækket terrasse med udekøkken samt et praktisk opbevaringsrum under udestuen.

Kort fortalt en pæn og indflytningsklar villa med en overkommelig have og en god, central beliggenhed i Svendborg.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020