Mågevej 11 , Bukkemose , 5932 Humble

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.095.000 kr.

Totalrenoveret fritidshus 250 meter fra dejlig badestrand.

Skynd jer at slå til, hvis I drømmer om et totalt nyrenoveret fritidshus i det kystnære Bukkemose på Sydlangeland.

På denne 1.251 kvadratmeter store grund, blot 250 meter fra vandet, ligger dette fritidshus fra 1975, som igennem det seneste år har gennemgået en gennemgribende renovering, så det i dag står fuldstændigt klart til, at de nye ejere kan rykke ind og nyde sommeren på det naturskønne Sydlangeland.

Huset er dog ikke bare et sommerhus. Det er nemlig topisoleret med nye vinduer, facadeisolering og nyt tag, således at det kan anvendes som fritidshus hele året. Ejendommen opvarmes med varmepumpe og på en kølig aften kan der desuden tændes op i brændeovnen.

Huset, der har fået nye gulve overalt er indrettet med  6-8 sovepladser fordelt på 2 soveværelser og en hems og derudover er der plads til opredning til yderligere 2 i stuen. I det nye badeværelse er der opsat vaskemaskine, så badetøjet hurtigt kan være klar igen. Stuen, der hænger sammen med det dejlige lyse køkken med hvide skabe, har loft til kip og direkte udgang til den store træterrasse, der dækker tre af huset verdenshjørner og mod vest tilmed er overdækket.

Ejendommens skur er indrettet med bryggersfaciliteter, så hvis du er heldig at fange en fisk, kan denne gøres klar til middagen i et snuptag.

Fra stranden er der gode muligheder for både at fiske og bade. Området er stille og roligt og har en skøn atmosfære. Det er ideelt til gåture, og det er smukt at skue ud over det blanke vand og den uspolerede naturstrand. Er du golfentusiast, får du endnu mere for pengene, idet Langelands Golf Klub ligger kun en kort spadseretur fra matriklen.

Alt inventar medfølger, så du behøver ikke tænke på andet end at pakke kufferten.

Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning, for dette er en ejendom, der både skal ses og opleves!

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020