Lundbyvej 82 - 5700 Svendborg

Lundbyvej 82 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Helårsgrund
Pris: 350.000 kr.

Ingen plantegning tilføjet

Idyllisk byggegrund med lille bæk i Lundby på Tåsinge

Overvejer I at bygge nyt, og vil I gerne bo i en hyggelig landsby, så er det svært at komme uden om denne 5.567 m² store, idylliske grund i Lundby på Tåsinge. Grunden ligger ud til åbne marker, og som en ekstra bonus løber en lille rislende bæk igennem på jordstykket.

I nærområdet og indenfor gåafstand ligger Tåsingeskolen, Lundby og inden for 1,5 kilometer fra ejendommen kan indkøbene klares i Dagli Brugsen i nabobyen Landet.

Tåsinge er naturidyl og fredeligt øliv med hyggelige landsbyer og masser af historie. Valdemars Slot med forskellige kulturelle tilbud ligger blot en kort køretur herfra. Vi er maksimum 5 km fra det meste på øen, som f.eks. Vindeby og Troense, som begge byder på havnemiljøer og flere indkøbsmuligheder. Og så er Svendborg centrum blot 10 minutters kørsel herfra.

Der foreligger allerede geoteknisk jordbundsundersøgelse, og denne bliver tilgængelig for køber. Grunden er ikke byggemodnet og tilslutningsomkostninger til el, vand og afløb, afholdes af køber ved bebyggelse. Vedr. priser henvises til værkernes gældende takstblade.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Nicolaj Foged

Salg og vurdering

61457430