Lundbyvej 58 - 5700 Svendborg

Lundbyvej 58 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.195.000 kr.

Rummelig etplansvilla på stor grund nær skole, børnehave og indkøb på Tåsinge.

Er I klar til at flytte ud på landet til en enklere tilværelse? Men vil I stadig gerne have de vigtigste fornødenheder ved hånden, så kan dette meget vel være huset for jer. En etplansvilla på 149 m² med dobbeltgarage, carport og en stor grund på 1.000 m². Den ligger roligt i udkanten af landsbyen Lundby på det sydlige Tåsinge. Og det gode er, at der blot er 300 meter til den lokale skole, børnehave og sportshal - og blot to kilometer fra matriklen finder I et velassorteret supermarked i byen Landet.

Ejendommen er fra 1967 og fremstår i pæn og velholdt stand. I omkring 1990 fik huset en god udvidelse, og i omtrent 2002 blev der isat nye mahogni-vinduer og døre. I får en bolig i klassisk stil, som er pænt holdt og derved god og anvendelig, som den er. Det er naturligvis også en mulighed at opdatere, hvis I foretrækker en mere tidssvarende bolig.

Huset er indrettet med i alt fire værelser, et badeværelse og et gæstetoilet, et stort bryggers, en baggang, et spisekøkken, et viktualierum og ikke mindst en stor, lys stue med brændeovn. Det er naturligvis også en mulighed at ændre på indretningen, så I får en bolig, der passer til jeres behov og præferencer.

Foruden en rummelig bolig, får I en dejlig stor have med masser af plads til at nyde udelivet. Her er flere terrasser, så I både kan vælge sol, skygge eller læ alt efter velbehag. Den ene terrasse er tilmed delvist overdækket, og så får I som nævnt også både en carport og en dobbeltgarage.

Huset er derudover også fornuftigt placeret midt imellem Svendborg og Rudkøbing - 10 minutters kørsel hver vej.

Alt i alt en attraktiv ejendom med god plads ude og inde og fornødenheder lige ved hånden.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800