Løjtnantvænget 4 , Spodsbjerg , 5900 Rudkøbing

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.495.000 kr.

Fritidshus ved dejlig badestrand på Langeland

Nærheden til vandet er noget af det, der giver ro i sindet, når I vågner op til en ny feriedag på Løjtnantvænget 4 i Spodsbjerg på Langeland. Tiden kan bruges på badeture, fiskeri og afslapning på de dejlige terrasser, for når I overtaget et velfungerende fritidshus fra 2008, skal der ikke bruges mange kræfter på at ordne hus og have.

Er det vejr til indendørs hygge, har huset en optimal indretning: Tre værelser giver plads til i alt otte opredninger, og opholdsområdet er så stort, at I har god plads til madlavning i det velindrettede køkken og sofaafslapning nær stuens brændeovn. På kølige dage er det skønt at tænde for saunaen eller slappe af i spabadet, der ligger i det største af de to badeværelser.

Boligens lyse og åbne opholdsafdeling orienterer sig ud mod husets terrasser. Her er opholdsområder på flere sider af huset, så I altid kan finde en dejlig solplet uanset tidspunkt på dagen.

Til huset hører også en dejlig carport og et udhus til opbevaring af havemøbler, cykler m.v.

Huset ligger i gåafstand til en dejlig børnevenlig sandbadestrand - én af de bedste på Langeland, og området er kendt for et godt fiskevand til lystfiskeren.

Spodsbjerg en gammel fiskerby, hvor der stadig er masser af liv på havnen. Lystbådehavnen tiltrækker hver sommer mange sejlerturister og færgerne til Lolland sejler i timedrift året rundt. Her er også en butik med alt til lystfiskeren, små spisesteder og campingplads med minigolfbane – blot for at nævne nogle af områdets mange faciliteter.

Tøv ikke med at booke en fremvisning af dette skønne sommerhus - pludselig er det for sent.......

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020