Løjtnantvænget 15 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.495.000 kr.

Flot og velholdt sommerhus med kort gåafstand til stranden i Spodsbjerg

Løjtnantvænget 15 er en del af en nyere sommerhusudstykning i Spodsbjerg med gåafstand til stranden - og nu kan I blive de næste ejere af dette velholdte sommerhus fra 2008, der blandt andet giver jer tre værelser og et lyst opholdsmiljø med loft til kip. Dertil får I en dejlig, sydvendt have.

Sommerhuset ligger for enden af en lukket vej, så ungerne roligt kan lege med de andre børn fra vejen. Der er under 700 meter til stranden, og I kan cykle til Spodsbjerg Havn, hvor I kan beundre sejlskibene med en stor vaffelis i hånden. Desuden ligger Dagli’Brugsen i kort cykelafstand, og på de dage hvor I ikke orker selv at stå i køkkenet, kan I på 12 minutter køre ind til Rudkøbings hyggelige gågade med restauranter og caféer.

Haven er holdt enkelt, hvilket giver jer mulighed for at sætte jeres eget præg. Eksempelvis med en hængekøje til at snuppe en lur i omringet af smukke blomsterbede eller en lille køkkenhave, hvor I kan hente friske krydderurter til middagsmaden.

Boligen byder på tre værelser med trægulve og er indrettet, så der er mulighed for at etablere ekstra soveplads, hvis dette ønskes. Derudover får I to badeværelser med gulvvarme, hvoraf det største har spa og sauna, så I kan få varmen efter en dukkert i havet.

I får også et dejligt opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse. Om aftenen kan I fyre op i brændeovnen, mens I kigger ud gennem de brede vinduespartier, der strækker sig fra gulv til loft. Fra stuen er der udgang til terrassen, hvorfra I får udsigt til havet, mens I nyder grillmaden.

Kontakt Meng Bolig allerede i dag for en fremvisning

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020