Løgeskov 44 , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.075.000 kr.
Nyhed

Få jeres helt eget stykke landidyl på Sydfyn!

Denne landejendom står med sin flotte vandskurede facade, det pæne rækværk ud mod vejen og nydelige have som en indbydende, lille oase. Her venter en velholdt og hyggelig villa i halvandet plan på 159 m² samt et stort garageanlæg på 74 m². Huset ligger på en stor grund op af en skov omtrent fem minutter fra stationsbyen Stenstrup på Sydfyn.

Der er sket rigtig meget med ejendommen, siden nuværende ejer købte huset i 1997. Huset er løbende blevet renoveret, og det er faktisk kun garagen, der mangler indvendig færdiggørelse. Af højdepunkter kan nævnes etablering af førstesal i 2003, delvist nye vinduer og yderdøre i 2008, delvist nyt tag i 2010, reetablering af udearealer i 2018 og endelig vandskuring af hele huset i 2019.

Lad os tage på en rundtur i boligen med start i det rummelige vinkelkøkken. Det har en god, lang bordplade og lyse elementer i tidløst design. Der er mulighed for at forlænge bordpladen og for at etablere spiseplads i rummet. Mens du kokkererer, kan du kigge igennem entréen og videre ind i opholdsstuen. Den er vinkelformet og har, ligesom det meste af huset, pænt listeloft og lyst parketgulv.

Som sig hør og bør for en landvilla, er bryggerset dejligt stort og har dertil direkte adgang til garagen. Stueplan indeholder også et soveværelse med walk-in-closet samt et badeværelse. På førstesalen venter yderligere to store soveværelser.

Haven er, trods sin størrelse, ganske nem og overskuelig. Der er lagt perlesten i området langs huset, mens græsplænen ligger helt plan og meget indbydende. Og da haven er lukket helt af, kan man roligt have legende børn og husdyr her uden opsyn.

Stenstrup er en veletableret stationsby med egen skole 4.-9. klasse), daginstitutioner, fritidsaktiviteter samt en Dagli’ Brugs, slagter og meget mere. Her kan man også tage toget til Odense og Svendborg.

En nydelig og overskuelig landejendom tæt på byen.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800