Langhaven 4 - 5700 Svendborg

Langhaven 4 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.495.000 kr.

God og gedigen familievilla på lukket vænge i Svendborg

Drømmer I om at bo i rolige omgivelser og samtidig tæt på indkøb, skole og sportsfaciliteter? Så skal I se nærmere på denne veldisponerede villa, der ligger skønt placeret på Langhaven – et hyggeligt lukket vænge i Svendborgs Vestre Bydel.

Ikke bare beliggenheden, men også selve villaen gør det til en ideel bolig for en børnefamilie. Inden døre er der 150 m2 at brede sig på, og planløsningen er nøje udtænkt, så både store og små familiemedlemmer kan få opfyldt alle behov. Er I selvstændige, vil der sågar være mulighed for at have kontor eller klinik, for rumfordelingen med to separate værelsesafsnit gør det nemt at kombinere bolig med erhverv.

Villaen er oprindeligt opført i 1965 med en tilbygning i 1984, men der er sket meget med ejendommen derefter. Blandt andet fik villaen naturgasfyr i 2007 og nye træ/alu-vinduer i 2008 og taget blev udskiftet i 2011. Alt i alt er der tale om en gedigen bolig i rigtig god stand.

Den familievenlige planløsning byder blandt andet på fire værelser, to badeværelser og en dejlig opholdsafdeling med køkken og tilstødende opholdsstue. Alle rum fremstår lyse og indbydende – også den flotte hall, der ligesom badeværelserne har indlagt gulvvarme. I en mellemgang er der masser af skabsplads, mens kælderens 41 m2 oplagt kan bruges til værksted og yderligere opbevaring.

På den 959 m2 store, højtliggende grund kan I slikke sol på terrasserne og boltre jer på græsplænen, mens I nyder roen for enden af det lukkede vænge.

Udover at ligge tæt på hverdagens bekvemmeligheder er der fra villaen kort gåafstand til bygrænsen, hvis I vil have frisk luft og motion, og så er der blot et par minutter i bil til motorvejen.

Kort sagt en god og familievenlig bolig med en attraktiv beliggenhed i Svendborg. Kontakt os for nærmere information og en fremvisning.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020