Langgade 18 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Blandet Bolig/erhverv
Pris: 1.595.000 kr.

Hjørneejendom med butik plus bolig i veletableret lokalsamfund på Sydfyn

Er du på udkig efter et godt butikslokale med kombineret bolig på Sydfyn? Så har vi her et spændende et af slagsen i Hesselager - midt imellem Svendborg og Nyborg. Ejendommen er som helhed i god stand og byder på 176 m² erhvervsareal, som tidligere har været anvendt til salg og service af cykler, knallerter og havemaskiner. Dertil kommer hele 210 m² bolig fordelt i to separate boligenheder.

Erhvervsdelen er naturligvis gearet til salg og service af cykler, knallerter og køretøjer, som den står nu. Indretningen giver også andre muligheder såsom værksted og showroom for håndværkeren, lager og kontor for en webshop eller andre former for detailsalg eller liberalt erhverv. En anden mulighed kunne være at omdanne ejendommen til en eller flere udlejningsboliger.

Hesselager er en veletableret by med skole, et velassorteret Meny supermarked, apotek, lægehus mv. Ejendommen har en særdeles synlig beliggenhed i et af byens knudepunkter. Langgade forbinder Svendborg og Nyborg, og du bliver blandt andet nabo til en bank og en fastfood restaurant.

Ejendommen er trelænget og er opført i halvandet plan. Butiksdelen vender ud mod gaden til to sider og har store vinduespartier. Hertil kommer et kontor, gode toiletforhold, et lager med udgang til et udendørs overdække, der kan også bruges som lager samt en garage og et værksted.

Boligdelen er opdelt i to separate afdelinger og giver derfor mulighed for to boligenheder. Den ene del har stue, køkken og entré samt en førstesal med tre soveværelser og et badeværelse. Den anden afdeling har egen indgang og bortset fra toilettet, befinder køkken, stue og de to værelser sig på førstesalen.

Måske starter dit erhvervseventyr her - ring og bestil en fremvisning i dag!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800