Langgade 16-18 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.395.000 kr.

Ingen brochure tilføjet

Mere end 440 m² bolig/erhverv med mange spændende muligheder

I Hesselager på Østfyn ligger denne blandede bolig og erhvervsejendom med et samlet etageareal på 386 m². Ejendommen er som helhed i god stand og byder på 210 m² bolig fordelt i to separate boligenheder. Erhvervsdelen på 176 m² blev tidligere anvendt til salg og service af cykler, knallerter og havemaskiner. Ejendommen ligger centralt i byen, hvor den har en god eksponering, såfremt du vælger at drive butik eller andet erhverv.

Med de mange kvadratmeter er den oplagt som både investeringsejendom til udlejning eller til eget brug. Som indretningen er nu, er boligdelen opdelt i to separate afdelinger. Den ene del har stue, køkken og entré samt en førstesal med tre soveværelser og et badeværelse. Den anden afdeling har egen indgang og bortset fra toilettet, befinder køkken, stue og de to værelser sig på førstesalen.

Ejendommen er trelænget og opført i halvandet plan. Butiksdelen vender ud mod gaden til to sider og har store vinduespartier. Hertil kommer et kontor, gode toiletforhold, et lager med udgang til et udendørs overdække, der kan også bruges som lager samt en garage og et værksted.

Erhvervsdelen er naturligvis gearet til salg og service som den står nu. Indretningen giver dog også andre muligheder såsom værksted og showroom for håndværkeren, lager og kontor for en webshop eller andre former for detailsalg eller liberalt erhverv. En anden oplagt mulighed, kunne være at omdanne ejendommen til en eller flere udlejningsboliger.

Hesselager er en veletableret by med skole, et velassorteret Meny supermarked, apotek, lægehus mv. Ejendommen har en særdeles synlig beliggenhed i et af byens knudepunkter. Langgade forbinder Svendborg og Nyborg, og du bliver blandt andet nabo til en bank og en fastfood restaurant.

En interessant ejendom der bestemt er et besøg værd!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800