Langgade 15 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Erhverv
Pris: 695.000 kr.

Forretningsejendom med synlig placering

Denne 215 m² store butiksejendom er beliggende på Østfyn, nærmere bestemt i Hesselager. Og ejendommens centrale placering ved rute 163, der er gennemkørselsvejen mellem Nyborg og Svendborg, og som dagligt passeres af mange, giver en særdeles synlig eksponering.

Ejendommen fremstår i god stand med malet og pudset facade, samt tag fra 2005. Grundarealet udgør 681 m² og bag ejendommen findes et 30 m² stort udhus samt parkeringsmuligheder for 4-5 biler.

Den overvejende del af ejendommen har senest været anvendt til blomsterbutik og frisørsalon – hvilket er oplagte anvendelsesmuligheder. En anden spændende mulighed er, at indrette ejendommen til spisested eller take away.

Ellers gør beliggenheden det muligt at drive nærmest enhver form for erhverv – hvad enten det er detailsalg eller liberalt erhverv.

Alternativt kan der søges om ændring af status på ejendommen fra erhverv til bolig.

Hesselager har et stort opland og meget at byde på. Her er både lægehus, apotek, en bank, et stort MENY-supermarked samt skole, børnehus og andre større og mindre butikker – så samlet set er Hesselager en by med det bedste grundlag for at skabe en god forretning.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800