Langegade 1 , Lindelse , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 740.000 kr.

Indflytningsklar villa med charme og dejligt udemiljø - 10 min. kørsel fra Rudkøbing

Gennemrenoveret og indflytningsklar villa/fritidsbolig til den pladskrævende familie. Vil I gerne prøve livet i en mindre landsby af, hvor der er højt til loftet, ro og masser af kvadratmeter - så har vi her et godt bud. I den lille by Lindelse – blot 10 minutters kørsel fra Rudkøbing på Langeland - ligger denne charmerende villa lige overfor byens smukke kirke. Den er blevet gennemrenoveret fra top til tå i 2019-2020.

Indenfor er lofter og vægge glatte og hvide, trægulvene er nydelige og i køkken, gang og lignende praktiske rum er der opsat loftsspots. Man har bevaret og synliggjort husets bjælker, hvilket giver en god portion charme i boligen. Stueplan er indrettet med køkken i tidløst design, to hyggelige stuer en suite, et badeværelse samt to soveværelser. Den ene stue har trappe til førstesalen, som er indrettet med en stor stue/repos, hvorfra der er adgang til to store soveværelser. Husets førstesal er oplagt som børne/gæsteafdeling.

På bagsiden af huset venter et lækkert udemiljø med omfattende, ny flisebelægning, en overdækket terrasse og to gode udhuse. I haven er der anlagt græsplæne og hækken rundt om haven indkredser de mange kvadratmeter, hvor der er masser af plads til etablering af urtehave, legeareal og bålplads.

Indkøb, skole, fritidsaktiviteter og meget andet kan findes i de større byer Humble og Rudkøbing, få minutters kørsel herfra. Der afgår busser i begge retninger få skridt fra hoveddøren.

Alt i alt en hyggelig og indflytningsklar villa eller fritidsbolig i et mindre lokalsamfund. Absolut egnet til børnefamilien, eller bare dem der har brug for et indflytningsklart fritidshus på idylliske Langeland.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020