Langegade 1 , Lindelse , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 750.000 kr.

Gennemrenoveret villa med charme og dejligt udemiljø - 10 min. kørsel fra Rudkøbing

Vil I gerne prøve livet i en mindre landsby af, men orker I ikke at give jer i kast med omfattende istandsættelse - så har vi her noget for jer! I den lille by Lindelse - 10 minutters kørsel fra Rudkøbing på Langeland - ligger denne charmerende villa lige overfor byens smukke kirke. Den er blevet gennemrenoveret fra top til tå i 2019-2020, og mangler ikke meget for at være pakket og klar.

Huset er tilbage fra 1840 og er opført i halvandet plan. Udefra ser man tydeligt på den strålende, hvide facade, at huset har været under kærlig behandling. Også det røde tagtegl står pænt, og derudover har huset sort sokkel og hvide sprossevinduer.

Når man træder indenfor, ser man også tydeligt resultatet af istandsættelsen. Lofter og vægge står glatte og hvide, trægulvene er nydelige og i køkken, gang og lignende praktiske rum er der opsat loftsspots. Heldigvis har man bevaret og synliggjort husets bjælker, hvilket giver en god portion charme i huset.

Stueplan er indrettet med køkken i tidløst design, to hyggelige stuer en suite, et badeværelse samt to soveværelser. Den ene stue har trappe til den rummelige førstesal, som har loft til kip og er indrettet med en stor, møblérbar repos/stue i midten, der giver adgang til to store soveværelser. De store lyse rum giver masser af muligheder – både for familiens yngste men vil bestemt også være oplagt til husets teenagere.

Bag ved huset venter et lækkert udemiljø med omfattende, nyere stenbelægning, en overdækket terrasse og to gode udhuse. Haven kan man sætte sit eget præg på og den kan nemt lukkes af og således gøres sikker for både småbørn og husdyr.

Indkøb, skole, fritidsaktiviteter og meget andet kan findes i større byer som Humble eller Rudkøbing. Der afgår busser i begge retninger få skridt fra hoveddøren.

Alt i alt et hyggeligt og fremfor alt nemt hus, der kan være egnet til den store familie, eller dem der bare har brug for meget plads og højt til loftet.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020