Langagergyden 11 - 5792 Årslev

Langagergyden 11 , Nørre Lyndelse , 5792 Årslev

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.995.000 kr.

Rummelig familievilla i veletableret Odense-forstad med alle fornødenheder

Der mangler sådan set ikke noget her i Nørre Lyndelse. Den hyggelige Odense-forstad har både en SuperBrugs, bageri, take aways, friskole, folkeskole, flere institutioner, idrætshal, lægehus og ikke mindst - nem adgang til motorvejen mod Odense samt Svendborg. Det er således et oplagt sted at slå sig ned som pendler, og netop nu har vi denne rummelige og indbydende etplansvilla til salg.

Her er tale om en familievenlig bolig på 156 m² med fire værelser og lyse opholdsrum. Ejendommen har de seneste par år fået flere opdateringer såsom nye vinduer i den nordvendte facade, nyt tag og undertag samt et blødgøringsanlæg, der fjerner kalken fra brugsvandet.

I oplever boligens rummelighed, fra I går ind ad hoveddøren. Entréen er virkelig stor og efterlader et godt første indtryk. Det fortsætter i vinkelstuen, som har nydeligt parketgulv og, som resten af huset, et smukt listeloft. Mod vest forlænges rummet i havestuen, der har lyst klinkegulv og får dagslys ind fra tre sider. Køkkenet er tosidet og er funktionelt, som det er, men kan naturligvis også skiftes, hvis I foretrækker mere tidssvarende interiør. Der er også indrettet en god spiseplads for enden af rummet.

De fire værelser ligger i modsatte ende af huset. Det ene værelse har en stor hems, som dog ikke er 100% færdigbygget. Den mangler lige “det sidste”. I får også et godt bryggers med indgang direkte fra carporten samt både et stort badeværelse og et gæstetoilet.

Haven er overskuelig og nem at passe. Der er fliser næsten hele vejen rundt om huset, og haven består mestendels af græs. Her er også legesager til børnene samt et væld af terrassemuligheder på de mange flisearealer. Endelig er her også et to gode udhuse og en stor indkørsel, hvor der kan parkeres mindst fire biler.

Ganske enkelt et godt sted at slå sig ned som familie - blot et kvarters kørsel fra Odense!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800