Lakkendrupvej 37 , 5892 Gudbjerg Sydfyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.
Nyhed

Overskuelig og velindrettet landejendom smukt beliggende på Sydfyn

Der er højt til himlen og lang udsigt ud i horisonten fra denne højtliggende landejendom på Sydfyn. I bliver ejere af en fuldmuret og velholdt rødstensvilla med flotte detaljer i murværket og sprossede termovinduer. Huset byder på 148 m² fordelt over halvandet plan, en sammenhængende lade på 164 m² samt en muret garage. Det ligger alt sammen på en velanlagt og overskuelig grund med køkkenhave og flot, gammel beplantning - velkommen til!

Selvom vi her er ude på landet i fred og ro blandt marker og skove, er der blot fem minutter på cykel til både indkøb, skole og indkøbsmuligheder i den nærliggende landsby Gudbjerg. Og skal I til Svendborg, kan turen klares på blot 13 minutter i bil.

Det er ejendommen for jer, der gerne vil bo fredeligt og have plads og mulighed for at leve det liv, I ønsker. Det er ligeledes et hus, I kan arbejde videre med og gøre til jeres eget. Her er behov for modernisering, og især den store lade giver jer et væld af spændende muligheder.

Husets boligdel er indrettet med en stor vinkelstue, spisekøkken, stort bryggers, to soveværelser og et badeværelse. Fra både køkkenet og stuen er der utrolig flot og lang udsigt over marker og skov mod nord.

På førstesalen venter en repos, der giver adgang til yderligere tre soveværelser og til et depotrum. Her er også et loftsrum med plads til opbevaring. Laden er indrettet med to store rum med gennemgang og har egen indgang udefra.

Haven er som nævnt pænt og overskueligt anlagt, og så er der gjort klar til, at I kan dyrke jeres egne grøntsager i køkkenhaven.

Alt i alt en ejendom med stort potentiale for jer der vil ud på landet at bo, men stadig være tæt på by og fornødenheder.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800